About Us

Smyrna Tandoor Restaurant

Restaurant Smyrna is gevestigd in de historische binnenstad van Dordrecht. Smyrna Tandoor is een familiebedrijf met Turkse roots. Een gastvrij en warm ontvangst zoals dat vanzelfsprekend is in de Arabische landen. Als gast zal het u dan ook aan niets ontbreken.

De menukaart van Smyrna Tandoor heeft genoeg keuzemogelijkheden, waaronder ook vegetarische en veganistische gerechten. Wat u hier zeker moet proberen zijn de tandoor-gerechten. In een houtskooloven die gloeiend heet is worden de lekkerste deegwaren gebakken en heerlijke spiezen. Zeker het proberen waard!

Menukaart
Restaurant tandoor-gerechten
veganistische, vegetarische gerechten

Onze menukaart

Bekijk alle gerechten die onze chef-kok samen met het team bereidt!

Smyrna restaurant Dordrecht

Restaurant impressie

Bekijk afbeeldingen en krijg alvast een impressie van restaurant Smyrna Tandoor!

impressie van restaurant Smyrna Tandoor

Neem contact met ons op!

Reserveer nu heel makkelijk een tafel bij Smyrna Tandoor!

Lekker gegeten

“Lekkere Turkse gerechten. Goede betaalbaar. En zeer gastvrij. De aankleding van de zaak is niet zo mooi. De wijn was wat zurig misschien de merk of de fles te lang open? Maar verder zeker een aanrader als je gewoon een keer lekker betaalbaar wilt eten.”

Gezellig restaurant en heerlijk eten

“Met 6 volwassenen hier gegeten en was super. Alles vers gemaakt en voor vegetariërs genoeg om te kiezen. Heel aardige eigenaren. Voor herhaling vatbaar.”

Leuk familie restaurant met traditionele keuken

“In een ontspannen sfeer genieten van de Turkse keuken waarin echt alles zelf bereid is met verse producten. De bediening is uiterst vriendelijk en gelukkig niet zo strak georganiseerd zodat ze tijd hebben om de gerechten uit te leggen”

Zeer de moeite waard!

“Een bezoek aan dit restaurant is zeer de moeite waard! Allereerst ligt het midden in het historische centrum van Dordrecht. Het eten is zeer goed en de bediening heel klantvriendelijk. Wij gaan hier vaker heen!”